Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs, Privatna arhiva

Fatima Z. (39) osumnjičena za ubistvo D. V: (70) u njegovom stanu u beogradskom naselju Vračar, saslušana je danas u Višem tužilaštvu u Begoradu. čaru.

Fatima Z. (39) kojoj se na teret stavlja ubistvo D.V. (70) u njegovom stanu u beogradskom naselju Vračara, saslušana je danas u Višem tužilaštvu u Beogradu, gde je priznala krivično delo. Ipak, ona je izjavila da je ubila D. V. u samoodbrani, jer je on navodno hteo da je siluje i pretio joj tom prilikom nožem.

Pročitajte još:

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da joj odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticala na svedoke, da ne bi ponovila krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti. Fatimi Z. se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo.

Fatima Z. je navodno je došla kod njega u stan da čisti, a kada je završila on je od nje zahtevao seksualni odnos, što je ona odbila, nakon čega joj je D.V. zapretio nožem. Navodno je uspela da dohvati staklenu flašu kisele vode i razbila mu je o glavu, piše Telegraf.

Nakon toga, ona mu je otela nož i izbola ga. Nakon toga je, nagvodno, oprala nož i stavila ga sa opranim sudovima pored sudopere. Kako je navela na saslušanju, navodno je sa sobom ponela samo 2 mobilna telefona.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za iznudu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar