Foto: Printscreen

Tibor Z. (52) nalazi se u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine nakon tuče u Mokrinu u kojoj je zadobio višestruke teške telesne povrede, saznaje Nova.rs.

Tibor Z. je nakon inicijalnog pregleda iz Opštoj bolnici u Kikindi prebačen u Urgentni centar KC Vojvodine, rečeno nam je iz ove ustanove.

„Nakon detaljne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja povreda, pacijent je hemodinamski stabilnog zdravstvenog stanja smešten na Kliniku za neurohirurgiju radi nastavka lečenja“, kažu iz KCV.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, uznemirujući snimak brutalne tuče zabaležen u jednoj kafani u Mokrinu, pojavio se na društvenim mrežama i izazvao lavinu komentara. Kako se može videti, sve je počelo svađom dvojice muškaraca, a onda se pretvorilo u opštu makljažu.

Kako se na snimku može videti, sve počinje glasnom prepirkom dvojice muškaraca, te se može čuti kako muškarac u plavoj majici govori drugom: „A, čekaj, ko si ti? Ko si ti?“ Ubzo nakon toga iznenada mu udara šamar tolikom silinom da muškarac pada na pod.

Tada su se umešali i drugi gosti, prema našim saznanjima otac mladića koji je zadobio šamar, a onda je muškarac u plavoj majici dohvatio stolicu i brutalno ih izudarao.

BONUS VIDEO: Kafanska tuča u Mokrinu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar