Foto: Privatna arhiva, Dragan Mujan/Nova.rs

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Ognjena D. (33) osumnjičenog da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev (18).

Ovaj sud doneo je rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u Višem sudu u Beogradu.

Ognjen D. nalazi se u pritvoru od hapšenja.

Prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17. i 18. juna prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda u kojem je prijavljeno stanovao, iz niskih pobuda – mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života Nou Milivojev (18), sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

Noa Milivojev Foto: Privatna arhiva

To je, kako se sumnja, učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

Ognjen D. se tereti da je najpre obnovio kontakt i susrete sa Noom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne transrodne devojke, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života.

Pročitajte još:

Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećenoe, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen, što je sve pronađeno 6. jula.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda.

Trans devojka Noa Milivojev (18) nestala je 17. juna kada je krenula kod Ognjena D. u čijem stanu je 6. jula pronađeno njeno telo.

VIDEO: Teška saobraćajna nesreća na putu Sarajevo-Pale

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar