Foto: Shutterstock/Vesna Lalić/Nova.rs

Masovno trovanje hranom dogodilo se tokom jučerašnjeg dana u jednom poznatom restoranu u Novom Sadu. a tom prilikom je hospitalizovano 10 osoba, na sreću, sa blažom kliničkom slikom. Jedna od žrtava trovanja istakla je na Tviteru da je malo falilo da završi u Urgentnom centru, ali i da su se trovanja u pomenutom objektu već dešavala.

„Pošto sam poslednja tri sata bila na ivici života i nisam bila u stanju da držim mob, javljam se da potvrdim da je danas bilo masovno trovanje u Tortilla Casi u Promenadi #novisad i da sam jedna od stradalnika“, napisala je devojka.

Istakla je da su se trovanja već dešavala.

„Ovo im je drugo masovno trovanje u (otprilike) mesec dana i stvarno im želim sve najgore. Nikad u životu tamo više neću ući. Puka sreća što nisam završila u Urgentnom zbog faking burita“, navela je ona na Tviteru.

Pročitajte još:

Inače, iz pomenutog restorana, koji se nalazi u tržnom centru Promenada, nisu se oglasili na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama povodom masovnog trovanja.

Zasad nije poznato koja je namirnica dovela do trovanja velikog broja ljudi.

Foto: Shutterstock

Podsetimo, u Klinički centar Vojvodine primljeno je tokom jučerašnjeg dana 10 pacijenata sa simptomima trovanja hranom ali svi su, na sreću, imali blažu kliničku sliku i neki od njih su ubrzo pušteni na kućno lečenje.

Svi pacijenti koji su se javili žalili su se na povraćanje.

BONUS VIDEO: Stravična nesreća na Karaburmi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare