Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Jedinica za bezbednost na rekama od subote uveče traga za Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (38) i Milanom Nikolićem koji su ispali iz čamca kod Pančevačkog mosta, dok je Mane K. uspeo da se spase i ispliva na obalu. Potraga traje više od 30 sati, a zasad nema ni traga, ni glasa od nestalih muškaraca.

Četvorica prijatelja kobne večeri nalazila su se na čamcu, koji se iz zasad nepoznatih razloga prevrnuo.

Nesreća se dogodila oko 22.30 sati u blizini Pančevačkog mosta, a četvorica drugova nalazila su se u čamcu tipa „Tri princeze“ za koje važi da su u pitanju uska i plitka plovila. U jednom trenutku, iz zasad nepoznatih razloga, došlo je do nezgode i prevrtanja, a četvorica mladića su popadala u vodu.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Samo Mane K. je uspeo da se spase.

Tokom jučerašnjeg dana na obali Dunava bile su potresne scene. Prijatelji nestalih su dolazili, kako bi se uverili da nema nikakvih novosti u potrazi.

Moglo se čuti i da je supruga jednog od nestalih trudna, ali i da pojedini imaju decu. Porodice nestalih neutešne su i iščekuju svaku informaciju.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Zasad nije poznato kako je došlo do nesreće, a ne isključuje se mogućnost da je do prevrtanja došlo zbog visokih talasa koji su bili u subotu.

Otežavajuća okolnost je ta što su se oni nalazili na plastičnom plovilu, koje nije baš bezbedno u uslovima jačeg vatra i visokih talasa.

Pročitajte još:

Potraga za trojicom nestalih prijatelja traje od subote uveče, odnosno više od 30 sati.

Tokom jučerašnjeg dana pronađeni su delovi čamca „Tri princeze“ na kojem su bila četvorica prijatelja, ali i neke lične stvari.

Od trojice muškaraca zasad nema ni traga, ni glasa.

BONUS VIDEO: Potraga na Dunavu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar