Bivši košarkaš Darko Miličić, jedna je od ličnosti koja se nalazi u centru afere vezane za pripadnika Žandarmerije Nenada Vučkovića Vučka, nakon što je KRIK objavio snimak na kome se vidi kako Miličić puca iz automatske puške. Na snimku je i Vučković koji se nalazi pored Miličića i objašnjava mu kako se rukuje sa oružjem.

Na snimku se može videti Miličić, koji bez majice, sa automatskom puškom nišani u improvizovane mete dok mu Vučković i još jedan muškarac objašnjavaju kako se rukuje oružjem. Govore da je sve namešteno i da on treba samo da počne da puca.

Foto:printscreen/KRIK

Miličić tada kreće da puca.

Pročitajte još:

U pozadini čuje pesma Baje Malog Knindže, dok još jedan muškarac pored Miličića puca rafalnom paljbom prema označenim metama. Nenad Vučković stoji pored dvojice muškaraca i sa osmehom gleda kako pucaju. Nije poznato na kojoj lokaciji se vežbalo pucanje.

„Zemo, sve je namontirano, samo u krug“, kaže jedan od aktera sa snimka.

Nenad Vučković Vučko Foto:Vojska srbije/Darimir Banda

Podsetimo, portal KRIK podelio je juče nova saznanja vezana za žandarma Nenada Vučkovića, za kog se ispostavilo da je bio glava kriminalne organizacije koju je pre ubistva predvodio Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi.

U nekoliko snimaka razgovora do kojih je portal KRIK došao čuje se kako on priča sa raznim kriminalcima, kako se trudi da ih održi na okupu i to nakon prebijanja jednog od njih, Vladimira Greka. Ipak, Grek je trenutak iskoristio da snimi ceo govor Vučkovića na sastanku.

Foto:Petar Marković

Na jednom od audio snimaka Vučković priča o Veljku Belivuku, kojem je do detalja predvideo uspon i pad.

Naime, posle ubistva Saleta Mutavog, Belivuk je želeo da preuzme grupu i za to je tražio dozvolu, što je i dobio, ali uz upozorenje da ljudi na višoj instanci govore kako treba da povede računa o svom ponašanju, jer se nikad ne zna šta može da uradi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare