Milovan Perić Foto: Facebook

U Višnjičkoj ulici u Beogradu, u blizini Tržnog centra Big, došlo je do saobraćajne nesreće kada je automobil "audi a4" udario u "reno klio". Kako nezvanično saznaje portal Nova.rs, za volanom crnog "audija" bilo je Milovan Perić, bivši načelnik PS Palilula, a sada glavni koordinator upravnih poslova.

Nezgoda koju je navodno izazvao Perić dogodila se oko 19.20 časova, kada je svojim „audijem“, najverovatnije usled neprilagođene brzine, svojim prednjim desnim delom udario u zadnji levi deo „reno klia“ kojim je upravljao muškarac, a na mestu suvozača je bila žena. Od udara je vozilo odbačeno na banderu.

„Perić je pobegao sa lica mesta sa namerom da prikrije svoj identitet, nakon čega je pokrenuta policijska potera za njim. Saobraćajna policija ga je sustigla u Mirijevskom bulevaru u visini broja 6. Perić se zaključao u vozilu i nekih pola sata je odbijao da izađe, psujući i vređajući saobraćajne policajce, koji su zatražili pomoć patrole policije PS Palilula“, navodi upućeni izvor našeg portala.

Nakon alkotestiranja, utvrđeno je da je Perić imao 1,29 promila alkohola u krvi, zbog čega je zadržan u Policijskoj stanici Savski venac do otrežnjenja.

Prema našim nezvaničnim informacijama, vozač i putnica iz vozila „reno klio“ nisu teže povređeni, a žalili su se na bolove u vratu i glavi.

Bonus video: Teška nesreća u Nišu: Voz udario dete

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare