Foto:Filip Krainičanić/Nova.rs/Privatna arhiva/Facebook

Dvojica mladića Stefan Z. i Luka V. uhapšeni su zbog sumnje da su 9. marta u kafiću benzinske pumpe brutalno likvidirali Ranka Radoševića, poznatijeg kao Eskobar, pripadnika nikšićkog klana, bliskog škaljarskom klanu.

Njih dvojica su oko 11 sati maskirani upali u kafić u kom je Ranko Eskobar svakodnevno sedeo i sasuli u njega kišu metaka, da bi na kraju jedan od njih dvojice prišao i sa dva metka „overio“ Nikšićana.

Stefan i Luka su nakon toga pobegli ukradenim automobilom sa mesta zločina, koji su kasnije zapalili u Rakovici, da bi odatle pobegli u štek stan na Novom Beogradu, za koji se pretpostavlja da je ranije iznajmljen za svrhu skrivanja.

Stefan Zlatanović Foto:Instagram/Stefan Zlatanovic

Pripadnici UKP PU Beogradu juče su oko podneva upali u prostorije gde su obojica mladića boravili zajedno i tom prilikom je uhapšena i maloletnica koja je bila sa njima.

Prema saznanjima Nova.rs, obojica uhapšenih su odranije poznati policiji i imaju krivične dosijee.

Stefan Zlatanović Foto:Facebook/Stefan Zlatanovic

Ubijeni Radošević bavio se preprodajom blindiranih automobila, a kako je naš portal pisao, ranije se pominjao u kontekstu vlasnika jednog takvog automobila, koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka. U javnosti je poznat još i kao „Ranko Eskobar“, a poreklom je iz Crne Gore.

Bonus video: Uviđaj na pumpi u Rušnju posle ubistva Ranka Eskobara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar