Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Muškarac Ivan J. (42) upucan je sinoć, kako tvrdi, u dvorištu porodične kuće u mestu Popović kod Sopota kada je zadobio prostrelne rane po nogama. Sa druge strane, niko od komšija nije čuo pucnjavu koja je prijavljena tek nakon što je ranjeni odvezen u dom zdravlja u Sopotu.

„Živimo baš u blizini njihove kuće, ako se sve odigralo ovde čuli bismo pucnje, to mora da je bilo na nekom drugom mestu. Nemoguće je i da neko nije video nešto ili čuo, ovo je malo mesto već bi se odavno pričalo po Popoviću“, kaže komšinica za Kurir.

Kako saznaje portal, Ivana je sa prostrelnim ranama na nogama prvo dovezao prijatelj u dom zdravlja u Sopotu, nakon čega je prebačen u Urgentni centar u Beogradu.

„On je u policiji ispričao da ga je upucao nepoznati muškarac u dvorištu njegove kuće, kao i da ni sa kim nije u neprijateljskim odnosima i da zato ne može ni da pretpostavi ko bi mogao da mu naudi“, kaže izvor Kurira iz istrage.

Policija intenzivno radi na identifikovanju i hapšenju napadača, a kako se saznaje, na licu mesta nisu pronađeni konkretni tragovi pucnjave.

Policija je obavila uviđaj i ispituju se sve okolnosti o kojima je govorio Ivan J, a o slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Njemu su konstatovane lake telesne povrede i on je pušten na kućno lečenje.

Bonus video: Uviđaj ispred kuće Dragoslava Kosmajca na Zvezdari

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar