Foto:Facebook/Stojan Ilic, Nova.rs

Žena Stojan I. (38) koji je ubio devojčicu juče u Ripnju Milica I. izjavila je da se plaši krvne osvete.

„Plašim se krvne osvete. Kako nije pomislio da ta devojčica može ćerka da mu bude? Išle su zajedno u odeljenje, od predškolskog se druže. Ne znam šta mu je bilo u glavi da napravi tako svirep zločin“, rekla je ona za portal Nova.rs.

Kako Milica I. priča, nikada nije mogla ni da pretpostavi da bi Stojan mogao da uradi ovako nešto.

„Stvarno ne znam šta se tu desilo. Nije bilo nikakvih naznaka za ovako stravičan zločin“, rekla je ona za naš portal i dodala:

„Ja da sam posumnjala da ovako nešto može da se dogodi, odmah bih obavestila devojčicinu porodicu. Rekla bih im da se sklone, ali nažalost nije bilo nikakavih znakova“.

Milica I. je istakla i da ona i Stojan nisu zajedno već 12 godina, ali da joj on nikada nije dao razvod.

„Ne da mi razvod godinama unazad, verujte mi da ne znam zašto. Ništa time nije postigao, samo eto taj papir koji ničemu ne služi. Mi smo živeli zajedno četiri godine, mislila sam da ga poznajem. Ali nikada ništa nisam primetila, to je i najtužnije od svega“, izjavila je ona.

Ona napominje i da se sada plaši za život svoje ćerke.

„Kako je mogao da uradi ovo, njegovo dete sada može da ispašta. Ne plašim se za svoj život, već život svog deteta. Strepimo, plašimo se krvne osvete“, izjavila je ona.

Dodala je i da se saoseća sa porodicom ubijene devojčice i da „njih dve nisu ništa krive“.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, facebook

Podsetimo, Stojan je u krvavom piru povredio tri člana porodice Petrović, dok je 16-godišnju N. P. ubio. On je u napadu nožem povredio majku, ujaka i babu ubijene devojčice. Nju je na kilometar od kuće navodno silovao, a potom i usmrtio.

Stojanu I. su lisice na ruke stavljene nakon kraće potere.

Zbog teškog zločina koji je počinio preti mu doživotna kazna zatvora.

***

BONUS VIDEO – Ripanj, kuća u kojoj se dogodio napad

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar