Foto: Nova.rs

Više javno tužilaštvo iz Beograda naložilo je policiji proveru da li je inspektor Dušan Mitić izvršio krivično delo kada je službenim autom od centra grada do pritvora u Bačvanskoj ulici prevezao člana porodice pritvorenog inspektora 4. odeljenja MUP Srbije.

Inspektor Dušan Mitić je šef operative 4. odeljenja beogradske policije na čijem čelu je Slobodan Milenković, zvani Mali Senta.

Slobodan Milenković Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Mitić i Milenković su predvodili odeljenje prilikom otkrivanja afere „Jovanjica“, na kojoj je novembra 2019. godine zaplenjena rekordna količina marihuane. Zbog toga su se u više navrata našli na meti režimskim tabloida.

Inače, prošlog meseca pritvorena su tri inspektora četvrtog odeljenja zbog navodnog pokušaja da nedozvoljeno utiču da se vrati dug jednom od inspektora u iznosu od 12.000 dinara.

Pročitajte još:

Prema nalogu tužilašta potrebno je saslušati Mitića i svedoke i izvršiti detaljne provere da li je Mitić kao starešina izvršio krivično delo jer je u periodu dok su inspektori bili u pritvoru, jednog dana službenim kolima koja koristi tokom radnog vremena prevezao jednog člana porodice pritvorenog inspektora od centra grada do pritvorske zgrade.

BONUS VIDEO: Da li Jovanjica pada u senku?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare