Učenici i profesori gimnazije "Svetozar Marković" iz Niša nalazili su se u autobusu koji je danas oko 14.35 sati na auto-putu Beograd-Niš kod Kragujevca probio zaštitnu ogradu, ali su svi srećom prošli nepovređeni.

Prema rečima roditelja niških gimnazijalaca deca se jesu uznemirila, ali su sada dobro i očekuje se da uskoro stignu u Niš.

„Deca su zabrinuta vozača, njega je hitna pomoć odvezla. Po svemu sudeći doživeo je srčani udar. Nije bio umoran, vozači su se u Beogradu promenili i ovaj nije vozio više od sati i po“, rekla je majka jedne od učenica.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Iz Španije su se vraćala dva autobusa sa niškim gimnazijalcima. Jedan je već stigao u Niš, a učenici koji su biliu autobusu koji je doživeo udes sačekali su da po njih iz Beograda dođe drugi autobus kako bi nastavili put.

Na snimcima koje je objavio Instagram nalog 192_rs, vidi se da učenici iz autobusa stoje pored puta.

Vozač naglo skrenuo u levo

Podsećamo, danas oko 14.20 na auto-putu Beograd-Niš kod isključenja Batočina dogodila se saobraćajna nesreća kada je autobus koji je prevozio niške gimnazijalce probio bankinu.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako je nezvanično rečeno za naš portal, vozilo se kretalo u smeru ka Nišu kada je vozač, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu i skrenuo u levo.

Autobus je probio zaštitnu ogradu, ali srećom, nije prešao u suprotan smer.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar