Foto: Nova.rs/Instagram/Shutterstock

U Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu saslušan je Marko M. (44), koji je osumnjičen da je u nedelju ubio Spasoja P. (31) u naselju Aerodrom i ranio još jednog čoveka. Kako je rečeno iz ovog tužilaštva za Nova.rs, on se branio ćutanjem.

Marko je Spasoja poznavao od ranije, a nisu istiniti navodi da je u kafani bila tuča.

„On je oko dva sata posle ponoći samo ustao sa stolice i prišao vidno mršavijem i slabijem Spasoju s leđa i počeo da ga ubada u vrat. Povrede su bile takve da mu nije bilo spasa, ubrzo je preminuo na licu mesta“, navodi naš sagovornik.

Foto: Nova.rs

Kako su iz porodice ubijenog mladića istakli ranije za Nova.rs, i dalje su šokirani zbog svega što se desilo.

Pročitajte još:

„Naš Spasoje je bio divan mladić, često je sedeo u toj kafani, a kobne večeri je otišao sa prijateljem na piće. O Marku ne želimo da pričamo, nakon što nam je ubio Spasoja smo čuli da je on više puta lečen na psihijatriji, a navodno je policiji rekao da je našeg Spasoja ubio jer je video demone koji su mu to rekli“, rekli su iz porodice.

Spasoje Petrović je treći sin ove porodice koji je nastradao, tako da je u kući ostao samo otac, pošto i je majka preminula pre par meseci. Najstariji sin poginuo je u ratu u Vukovaru u koji je otišao kao dobrovoljac, a srednji je umro od, kako se priča, prevelike količine heroina pre nekoliko godina.

Foto: Instagram

Podsetimo, zbog stravičnog zločina uhapšen je Marko M. i njemu je određeno zadržavanje.

BONUS VIDEO: Građansko hapšenje na Vračaru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar