Foto: Nova.rs

Kragujevačka policija uhapsila je Marka M. (44), koji je osumnjičen da je ubio Spasoja P. (31) u naselju Aerodrom i ranio još jednog čoveka.

Krvavi zločin koji je uzdrmao nedeljno jutro u Kragujevcu, dogodio se sinoć oko 22 sata u bifeu Braća Trnavac u naselju Aerodrom. U ovom obračunu ubijen je  pasoje P. (31), a policija je zbog sumnje na krivično delo ubistvo uhapsila Marko M (44). On se sumnjiči da je oštrim predmetom, najverovatnije nožem, ubo Spasoja P. u vrat.

Pročitajte još:

Uhapšeni Marko M. je prilikom ovog krvavog zločina, provredio još jednog muškarca (44), koji je pokušao da ga savlada.

Stanovnici Ulice Ljube Vučkovića, u kojoj se nalazi bife “Braća Trnavac“, ispričali su da se iz tog lokala često čuju, kako su rekli “sukobi, galama i buka“ i da su i ranije bili primorani da pozivaju komunalnu miliciju zbog naršavanja javnog reda i mira.

Jedan od najbližih komšija, posvedočio je i da je pre petnaestak godina ispred lokala došlo do pucnjave iz vatrenog oružja. Bife u kome se sinoć dogodilo ubistvo,, danas je zatvoren i ograđen policijskm trakom, a na pločniku ispred lokala još uvek su vidljivi tragovi krvi.

Osumnjičenom Marko M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu u Kragujevcu, saopštila je policija.

BONUS VIDEO: Interventna jedinic beogradske policije u potrazi za osumnjičenim za ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar