Zemun beba pronađena u zamrzivaču Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

"Tresla sam se kada sam čula, to je sigurno ta njegova bivša žena uradila. Išla je s kim je stigla, krila se ovde po ulici da priča sa nekim telefonom. Bude ovde par meseci, pa nestane.. A on je dobar čovek, nije mu ona trebala", priča šokirana komšinica porodice u čijem je zamrzivaču u Zemunu nađeno telo bebe.

Istakla je da oni imaju četvoro dece uzrasta od 3 do 27 godina.

„Oni su zajedno od srednje škole, ona je dosta mlađa od njega. Ali opet nema to veze, vidite kakav je čovek. Imali su sve, išli su i na more sa decom svako leto. On radi od jutra do mraka i izdržava decu“, priča komšinica za Blic.

Pročitajte još:

Komšije ističu i da sa četvrtim detetom nije znala da je trudna do poslednjeg trenutka. Oni takođe sumnjaju na nju tvrdeći „da nema ko drugi to da uradi osim nje“.

Zemun beba pronađena u zamrzivaču Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Niko nije mogao da uđe u kuću sa ulice i tako zavije u kese, pa u peškir dete. Skoro smo sigurni da je ona to uradila. Nemamo reči, ovako nešto ni u filmovima nismo videli“, dodaju.

Istakli su i da je Zoran doživeo tešku tragediju kada mu se majka obesila, ali da je uspeo da nastavi dalje posle toga.

Podsetimo, policija je na licu mesta obavila uviđaj, a prema nezvaničnim saznanjima, njihove patrole će pokušati da nađu suprugu kako bi sa njom obavili informativni razgovor.

Sa lica mesta su uzeti dokazi, a prema nezvaničnim informacijama, proverava se i mogućnost da telo bebe već godinama stoji u frižideru.

BONUS VIDEO: Izjava povodom pronađene bebe u Zemunu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar