Foto: Nova.rs, Shutterstock

“Uroš je majci svoje ćerke rekao da neće upisati dete u školu i tražio je od Centra za socijalni rad da joj onemogući da ikada vidi dete”, tvrde stanari zgrade u kojoj živi majka nesrećne devojčice (8) koju je otac Uroš Pašajlić godinama držao zatočenu u stanu.

Kako navodi komšinica za naš portal, majka devojčice je dete posećivala određenim danima dok je devojčica po rođenju bila u Zvečanskoj, ali posle toga joj je na Pašajlićev zahtev i to zabranjeno.

Uroš Pašajlić Foto: Privatna arhiva

„Pričala je prošle godine kako dete treba da joj krene u školu, ali je posle određenog vremena rekla da joj je Uroš rekao da malu neće upisati u školu jer joj obrazovanje ne treba“, kaže naša sagovornica.

Komšije su i dalje potresene zbog svega što se dogodilo.

Zatočena devojka razotkrila monstruma

Ceo slučaj otkriven je nakon što je monstruma prijavila partnerka Ivana L., a potom i ispričala policiji da on zlostavlja i svoje dete na Zvezdari. Pašajlić je i Ivanu L. držao zatočenu u stanu u Krnjači i to u periodu od 19. do 24. marta.

Krnjača Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Reporteri Nova.rs na terenu su zatekli i pretučenu ženu, ali ona nije imala snage da govori za medije. Ivana L. i dalje ima vidne povrede po licu, a čak pet dana je bila zaključana u stanu.

„Monstrum ju je pretukao pred maloletnom decom“, kaže sagovornik Nova.rs.

Foto:Facebook/Urosh MX

Komšije iz zgrade u kojoj se nasilje dogodilo ističu za naš portal da su osumnjičenog Uroša viđali u svom kraju.

„Svaki put kada bi prošao pored mene, delovao je jezivo. Ipak, nije nas napadao, niti smo imali probleme s njim“, kaže komšinica koja je i dalje potresena zbog svega što se dogodilo.

Podsetimo, monstrum Uroš Pašajlić držao je godinama ćerku zatočenu u stanu na Zvezdari, a ceo slučaj otkriven je nakon što ga je partnerka prijavila za nasilje.

U lošem stanju u bolnici

Devojčicu je držao u nehumanim uslovima, a ona se trenutno nalazi u bolnici.

„Devojčica je primljena u UDK Tiršova , radi rehidratacije i realimentacije, koja joj je neophodna zbog stanja teške i dugotrajne pothranjenosti“, rekli su nam iz te ustanove.

Nakon što se oporavi naredni korak je razgovor s psiholozima i socijalizacija.

BONUS VIDEO: Porodično nasilje u Mirijevu – otac držao ćerku zatočenu u stanu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare