Pretučen mladić u Novom Pazaru Foto:Irfan Ličina/Privatna arhiva

Porodica Demira L. (31), koji je brutalno pretučen ispred restorana "Bosna" u Novom Pazaru, ostala je uskraćena za informacije o tome šta se dogodilo kobne večeri, kao i kako je član njihove familije napadnut. Povređeni mladić trenutno se nalazi na Kliničkom centru u Begradu u komi i lekari se bore za njegov život.

Članovi porodice, odnosno bliže familije Demira L., za Nova.rs kažu da su u šoku i da prosto ne mogu da veruju šta se desilo njihovom članu porodice.

Pročitajte još:

Pretučeni mladić je kao devetogodišnjak ostao bez oca i majke i to samo u jednoj nedelji. Otac mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći, dok mu je majka stradala prolazeći pored jednog gradilišta u centru Novog Pazara, sa kojeg je na nju pao građevinski materijal. Tako da napadnuti mladić od bliže rodbine ima samo sestru i zeta, kao i drugove, koji pokušavaju da saznaju šta se dogodilo kobne večeri kada je Demir prebijen.

“Mi ne znamo šta se desilo, zapravo ne zna niko. Koliko znam, oni su se dobro družili, Demir je često išao kod njih u restoran, tu noć je trebao da tamo gleda utakmicu, niko ne zna šta je razlog da ga tako pretuku”, započeo je razgovor Demirov rođak za naš portal.

Foto: Instagram

On kaže da ne postoje snimci sa kamera, ni ispred restorana, ni iz bolnice, što celom slučaju daje još težu notu.

“Kao da je neko odmah izbrisao sve, nema snimaka sa kamere iz restorana niti ispred restorana, nema snimaka iz bolnice, izveštaji lekara nam još nisu dostavljeni, ne znamo ništa i jako se loše osećamo”, navodi sagovornik.

Članovi bliže porodice Demira kažu da im sada nije ni bitan razlog zašto je njihov rođak pretučen, trenutno im je isključivo važno da se on oporavi, odnosno preživi. Po njihovim informacijama, Demir se na Klinčkom centru u Beogradu još uvek nalazi u komi.

„Mi ne znamo ništa, jednoglasno kažu iz porodice pretučenog Demira, ali kažu da šta god da se desilo nije sigurno dovoljno veliki razlog da se Demir pretuče na smrt i još kažu da je najgore od svega što niko neće da ispriča stvarnu istinu, kako se sve odigralo,“ navodi sagovornik i dodaje:

Foto:Nemanja Jovanović

„Jedni tvrde da je pao na trotoar, drugi na stepenice, treći kažu da je bilo drugačije, a mi ne znamo kome da verujemo. Ono što je sigurno, Demiru je slomljen deo čela, vilica, rebra, nalazi se u komi, lekari mu se bore za život.“

Porodica mladića neutešna je posle svega što se dogodilo.

Podsetimo, zbog napada na mladića privedena je jedna osoba.

VIDEO: Napad na radnicu teretane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar