Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs/Instagram/milos____panic

Braća Panić, Uroš i Miloš, kumčići predsednika Srbije Aleksandra Vučića, napustili su zemlju neposredno pred policijsku akciju u kojoj je razbijen lanac prostitucije. Prema navodima na instagram stranici "salona", do decembra su "poslovali" na dve loakcije - Novi Beograd i Zemun, nakon čega su pozvali svoju klijentelu na novu ekskluzivnu lokaciju u Beogradu na vodi. Ekipa portala Nova.rs posetila je sve tri lokacije gde su Panići i uhapšeni Stanković organizovali "senzualne tantričke masaže".

Zgrada u Gornjogradskoj ulici u Zemunu Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

U Zemunu, u Gornjogradskoj ulici, gde je i sprovedena policijska akcija u kojoj su lisice stavljene Vuku Stankoviću i Sonji L, koji su zajedno sa Panićima sudelovali u organizaciji i odvođenju devojaka, komšije navode da su viđali nepoznate osobe koje su tu dolazile, ali i različite žene.

„Koliko znamo, oni ovde nisu živeli. Uhapšenog mladića smo viđali, bila su tu parkirana i besni automobili, ali niko nije naslutio šta se zapravo zbiva u stanu“, kaže jedan komšija iz zgrade.

Zgrada u Gornjogradskoj ulici u Zemunu Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Prema zvaničnim podacima iz katastra nepokretnosti, vlasnik stana od skoro 60 kvadrata, koji je bio epicentar zbivanja, je Petar Panić, otac odbeglih Uroša i Miloša, široj javnosti poznat kao Pana i Vučićev kum. Najstariji Panić takođe je imao česte sukobe za zakonom, pa je protiv njega svojevremeno podneto 13 krivičnih prijava zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja lakih i teških povreda, iznude, nedozvoljenog držanja oružja, saobraćajnih nesreća, ali pošto je svestran čovek, u dosijeu se našla i krivična prijava zbog nedozvoljenog arheološkog iskopavanja.

U opisu profila „Belgrade nights“, koji je napravio uhapšeni Vuk Stanković i na kome je postavljao oglase da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, nalazi se i link ka sajtu za salon u kome je nudio usluge tantričke masaže, a u kojem se odvijala prostitucija, međutim on je sada nedostupan. Ipak, neposredno pre nego što su, predpostavlja se nadležni organi onemogućili pristup, na sajtu su se nalazile informacije o lokacijama i uslugama.

„Relaxing Zen je jedan od vodećih salona sa tantičkom masažom. Na obe lokacije pružamo iste usluge, gde god je vama draže“, pisalo je na sajtu „Relaxingzen“ salona.

Zgrada u Narodnih heroja na Novom Beogradu Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Druga lokacija koja se nadosila na pomenutom sajtu je u Ulici Narodnih heroja na Novom Beogradu.

Uvidom u katastar nepokretnosti, ovaj stan je u vlasništvu firme „Petar Pan Semlin“, registrovane za konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem, a čiji je direktor Petar Panić.

Zgrada u Beogradu na Vodi Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Treći, i po navodima sa instagram profila „Belgrade nights“, najnoviji salon otvoren je pre pet meseci i nalazi se u novoizgrađenoj zgradi u luksuznom naselju Beograd na vodi.

„Posetite naš novi salon u Beogradu na vodi, Bulevar Vudroa Vilsona“, navodi se u opisu slike.

Uroš i Miloš Panić Foto: Instagram/uros__panic__

„Tatini sinovi“ objavljuju slike iz provoda dok je potraga za njima u toku

Odbegla braća Panić, Uroš i Miloš, kumčići predsednika Srbije Aleksandra Vučića, provode se u glavnom gradu Hrvatske, odakle su sinoć delili slike iz noćnog provoda. Kao i ranije, i u noćašnjim objavama iz provoda hvalili su se luksuzom i skupim pićima, uprkos činjenici da je srpska policija za njima raspisala potragu zbog organizovanja lanca prostitucije.

Prema nezvaničnim podacima, iako su u bekstvu Miloš i Uroš Panić delili su noćas snimke iz zagrebačkog noćnog kluba LAF.

U vreme kada su Panići objavljivali snimke iz noćnog provoda, i na instagram profilu pomenutog kluba osvanuli su identični snimci, koji su potvrdili njihovu lokaciju.

Aleksandar Vučić i Petar Panić Foto: Privatna arhiva/Facebook

Tata Pana karijeru započeo kao telohranitelj Šešelja

Petar Panić, Pana ili Vučićev kum, u medijima je označen kao osoba koja je ranije bila bliska vođi „zemunskog klana“ Dušanu Spasojeviću Šiptaru.

Kako je naš portal ranije pisao, stariji Panić je karijeru počeo kao telohranitelj lidera radikala Vojislava Šešelja. Njegovo ime prvi put je u javnosti pomenuto kada je posle jednog TV duela pretukao advokata Nikolu Barovića ispred televizijskog studija. Sudski postupak je odlagan, posle čega je usledila cinična Šešeljeva izjava da se Barović „okliznuo na koru od banane“.

Pana je odlagao suđenja, dobijao je uverenja od mladog doktora iz Urgentnog centra Zlatibora Lončara, bivšeg ministra zdravlja.

Osim suđenja, Pana je, iz zdravstvenih razloga naravno, odlagao i odlazak na izdržavanje kazne, pokušavajući da dođe do apsolutne zastarelosti.

Uros Panić i Vuk Stanković Foto: Screenshot/Instagram/vukeeeeee

Podsetimo, braća Panić su zajedno sa dvoje uhapšenih, Stankovićem i Sonjom L, organizovali prostituciju, tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene i osumnjičena Sonja L. i na taj način se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu.

Panići su uspeli da izbegnu hapšenje, dok su lisice stavljene Vuku Stankoviću koji se sumnjiči da je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

Cene seksualnih usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50% do 70% zarade, a ostatak zadržavale za sebe. Procenat novca koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u kafiću u Beogradu na vodi ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni i njima bliska lica.

Kako je Nova.rs ranije pisala, interesantno je da su Panići Srbiju napustili samo nekoliko sati pre hapšenja, te se postavlja pitanje da li im je neko dojavio. Istaknuti advokat Božo Prelević ističe da je očigledno da im je neko javio šta se sprema i na taj način ih spasio hapšenja.

„Mi smo navikli i naučili da zakoni i akcije MUP-a ne važe za najbliže saradnike predsednika Aleksandra Vučića, što svakako odbegli Panićevi jesu. Očigledno je da im je neko dojavio i da ih je spasio, jer po svoj prilici, to se na neki način nije moglo sakriti da se ne sazna. Oni su se sklonili i povukli dok ne nađu neko ko će prihvatiti odgovornost i da će se na taj način izvući“, kaže istaknuti advokat Božo Prelević za Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare