Foto: Shutterstock, Nova.rs

Milašin Đ. (63), koji je osumnjičen da je zajedno sa svojom braćom Dejanom Đ. (65) i Dušanom Đ. (45) nasmrt istukao 51-godišnju K. J, odranije je poznat policiji i organima gonjenja jer su, prema saznanjima Nova.rs, protiv njega bile podnete tri krivične prijave i to upravo zbog krivičnog dela naselje u porodici.

Telo nesrećne K. J (51) iz Jagodine pronađeno je u Milašinovom domaćinstvu u Ćićevcu, kod Kruševca, a nesrećna žena je sa stravičnim ranama nanetim, kasnije će se ispostaviti, tupim predmetom, odmah transportovana u bolnicu ali je nažalost ubrzo podlegla povredama, tako da su lekari bili nemoćni da joj spasu život. Prema nezvaničnim saznanjima do kojih smo došli, K. J. je povremeno živela u ovom domaćinstvu, a sa Milašnom je bila, kako pričaju komšije, u nekoj vrsti emotivnog odnosa.

Da se nešto stravično dogodilo u njihovom komšiluku saznali su tek kad je policija, u sredu rano ujutru, zakucala na njihova vrata.

„U pitanju su tri brata, a ta žena je povremeno živela kod njih. Znam da je dolazila i odlazila, a kako živim blizu njih, baš juče sam je videla kako pere sudove u dvorištu. Od Uskrsa je tu kod njih, a kako znam ona je sa Milašinom u nekoj vrsti veze“, navodi sagovornica našeg portala.

Kako dodaje, braća su bila korektna kao komšije, ali međusobno su znali da podignu ruke jedni na druge.

„Sva trojica su nadničili, skupljali su novac da mogu zimi da prežive. Prema nama, kao komšijama, su bili divni. Dule je nadničio po selu, kosio nam je travu, cepao drva za zimu. Znam da je i Milašin radio kod popa, održavao mu je voće, baštu. Međusobno su znali da se potuku, ali prema nama su bli i više nego korektni“, kaže ova žena.

Foto: MUP Srbije

Prema rečima prvih suseda, upravo je Milašin otrčao kod komšija da zove Hitnu pomoć.

„Došao je i kukao kako njegovoj partnerki nije dobro, zvali smo Hitnu. Međutim, kada su došli videli su da je u nesvesti, ali da je živa. Na glavi je imala više povreda od udaraca drvenim trupcem, pa je po dolasku u bolnicu preminula od posledica“, kaže jedan stariji muškarac.

Tri prijave za nasilje u porodici

Kako smo saznali u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu, ovo nije prvi put da je Milašin Đ. imao problema sa policijom. Naime, protiv njega su podnete tri krivične prijave upravo zbog nasilja u porodici.

Jedna prijava podneta je još 2007. godine u Ćićevcu, zbog nasilja u porodici, zbog kog je i osuđen presudom Osnovnog suda u Kruševcu. U tom predmetu oštećeni je bio njegov brat, Dušan.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Sledeća prijava podneta je u vezi događaja od 2. maja 2018. godine, takođe zbog nasilja u porodici. Prijava je tada odbačena, a oštećeni u ovom postupku bio je takođe njegov brat Dušan Đ.

Još jedna prijava, koja je kasnije odbačena, podneta je u vezi događaja koji se odigrao 27. decembra 2021. godine i ta prijava je maja 2021. godine odbačena. Oštećeni u ovom postupku bio je njegov drugi brat Dejan Đ.

Sa druge strane, kako nam je rečeno, protiv Dušana i Dejana Đ. nisu podnošene krivične prijave, odnosno ne nalaze se u evidenciji Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu.

Bonus video: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo na pumpi u Rušnju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar