Uroš B. (21), masovni ubica iz Mladenovca, uhapšen je nedaleko od Kragujevca. Prema nezvaničnim informacijama reporterke TV Nova, Uroš B. je pre hapšenja upao u vozilo taksiste i pod pretnjom ga naterao da ga doveze u mesto Vinjište.

Prema nezvaničnim informacijama, ubica Uroš B. utočište je potražio kod rođaka koji žive u selu Vinjištu kod Kragujevca.

Navodno, sakrio se u vikendici koja pripada njegovoj majci.

Kako javlja reporterka Nove sa lisa mesta, porodica njegove majke je ugledna u selu, a ujak mu je, kako su nam rekli, meštani „domaćinska kuća“.

Policija i dalje ne dozvoljava novinarskim ekipama da dođu do sela.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Uroš B. sinoć je ubio osam i ranio 13 osoba nakon što je ispalio rafale iz automobila u pokretu. Pucao na tri lokacije u selu Dubona, nakon čega je počeo da beži.

Potraga za njim trajala je od sinoć. Na terenu je bilo više od 600 pripadnika specijalnih jednica, a tokom noći čuli su se helikopteri koji su nadletali područje.

Prema nezvaničnim saznanjima sa terena, pucnjava je počela nakon svađe u školskom dvorištu, nakon čega je osumnjičeni otišao po pušku kući i krenuo da puca. U pucnjavi su ubijeni policajac i njegova sestra, dok identitet ostalih žrtava nije poznat.

BONUS VIDEO: Pao posle osam sati potere: Masovni ubica iz Mladenovca uhapšen u blizini Kragujevca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar