Foto:Facebook/Milanka Nikolic/Miljana Isailović/Nova.rs/Shutterstock

Brutalnom ubistvu Milanke Nikolić (55), koju je juče u porodičnoj kući života lišio suprug Ljubodrag (67), prema saznanjima portala Nova.rs svedočila je M. K., komšinica i bliska prijateljica ovog bračnog para. Kako ističu sagovornici našeg portala, ova žena je nakon zločina završila u bolnici zbog stresa koji je doživela.

Sagovornik našeg portala navodi da je upravo ona bila svedok cele krvave drame, kao i da ništa nije naslućivalo na ovakvu tragediju.

„U kući je bila i njihova komšinica. Pre zločina njih dvoje su otišli do grada, Ljubodrag je svratio do kafane, dok je Milanka bila kod frizera. Kada se vratila kući, došla joj je komšinica. Nakon nekog vremena kući je došao i Ljubodrag i njih dvoje su se posvađali“, prepričava naš sagovornik.

Gera i Milanka Nikolić Foto:Facebook/Milanka Nikolic

Kako ističe, Ljubodrag je tada besan izleteo iz kuće i nije ga bilo neko vreme.

„Vratio se sa puškom i pravo sa vrata zapucao u Milanku. Pored ubijene žene je sedela komšinica koja je ostala u šoku. Nesrećna žena je pala kao pokošena, a komšinica je odmah pozvala Hitnu pomoć. Međutim, bilo je kasno. Preminula je na licu mesta“, navodi naš sagovornik.

Nakon zločina kome je svedočila, M. K. je završila u bolnici.

„Zanemela je, ne može i ne želi da priča o onome što je svojim očima gledala. Pre nekoliko godina je doživela tragediju kada joj je suprug nastradao od udara struje, a ovo je samo dokusurilo njeno stanje“, kaže jedna rođaka preplašene žene.

Pročitajte još:

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se u subotu ujutru, kada je osumnjičeni Nikolić iz karabina pucao u suprugu. Nesrećna žena je preminula na licu mesta, a Hitna pomoć je po dolasku na teren mogla samo da konstatuje njenu smrt.

Motiv tragedije utvrdiće dalja istraga, a telo će biti prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrti nesrećne žene.

BONUS VIDEO: Izjava roditelja ubijene žene kod Petrovca na Mlavi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar