Foto:Miljan Isailović/Nova.rs/Facebook/Gera Nikolic/Shutterstock

Ljubodrag Nikolić (67) iz Markovca kod Velike Plane ubio je juče svoju suprugu Milanku (55) iz lovačke puške, a stravičnom zločinu prethodila je svađa između supružnika. Prema rečima meštana, zločin se dogodio uoči obeležavanja četrdesetogodišnjice braka Nikolića, a Ljubodrag je u trenutku hapšenja imao više od dva promila alkohola u krvi.

Niko i dalje ne može da poveruje da se ovakva tragedija dogodila u njihovom selu. Ljubodrag i Milanka su decenijama živeli i radili u Francuskoj, a tamo su nedavno ostvarili i penziju. Ipak, odlučili su da se vrate u Srbiju i ovde provedu starost.

Pročitajte još:

„Prvo se u rodno mesto vratio Ljubodrag, a zatim pre nekoliko meseci i Milanka. Pričaju po selu da im je juče bilo 40 godina braka. Tog dana je Ljubodrag viđen u seoskoj kafani, a kažu da je u trenutku hapšenja imao 2 promila alkohola u krvi, ali se nije opirao. Inače, ubistvo je počinuo karabinom koji je bio u vlasništvu njegovog oca,a li ga on nije prijavio i preuzeo na sebe, pa se smatra kao da je imao nelegalno oružje u kući“, kaže naš sagovornik i dodaje da Milanka i njen muž nemaju zajedničke dece, ali imaju iz prethodnih brakova.

Motiv tragedije utvrdiće dalja istraga, a telo će biti prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrti nesrećne žene.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se u subotu ujutru, kada je osumnjičeni Nikolić iz karabina pucao u suprugu. Nesrećna žena je preminula na licu mesta, a Hitna pomoć je po dolasku na teren mogla samo da konstatuje njenu smrt.

Motiv tragedije utvrdiće dalja istraga, a telo će biti prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrti nesrećne žene.

BONUS VIDEO: Ugrinovci ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar