Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs; shutterstock

Stravičan slučaj koji se dogodio u utorak, kada je Lazarevčanin N. B. posekao polni organ, a potom došao na jedan most u Lazarevcu, uznemirio je žitelje ove opštine koji za naš portal prepričavaju da je N. B. odranije poznat po incidentima kada se nasilno nabacivao maloletnicama, zbog čega je bio isteran i iz teretane u kojoj je trenirao.

Prema nezvaničnim saznanjima koje su ranije objavljene, N. B. je sebi povrede naneo u svom stanu u Lazarevcu, nakon čega je, tako krvav, izašao napolje. Prestravljeni građani, videvši teško povređenog muškarca, odmah su prijavili policiji slučaj, koja je intervenisala na mostu. Ubrzo nakon toga društvenim mrežama je počela da se širi fotografija muškarca kako obnažen i krvav stoji na mostu.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Nikada nije pravio probleme ovde u komšiluku, nikada nikome ovde nije ništa loše učinio. Bio je povučen mladić, inače jedinac, a imao je i tu nesreću da ga zadesi nekoliko tragedija u životu. Majka mu je, pre dosta godina, u jednom selu nadomak Lazarevca, gde su imali kuću, nastradala pošto je zapalila kvarcnu peć. Pre nekoliko godina preminuo mu je i otac, od karcinoma, tako da je N. ostao sam“, priča za Nova.rs komšinica ovog mladića.

Kako je portal Nova.rs ranije nezvanično saznao, N. B. u Lazarevcu poznaju i kao nekoga ko je imao problema jer se agresivno nabacivao devojkama, od kojih su neke bile maloletne, a upravo zbog toga je izbačen i iz teretane u kojoj je trenirao. Ipak, šta ga je nateralo na tako jeziv čin i da li je povezano sa tim događajima, za sada nije poznato.

Druga komšinica nam je ispričala da je bio divan dečko dok ga pre godinu dana nisu sumnjičili zbog uznemiravanja maloletnica.

„Dolazio je pijan s posla, lupao je vratima… Čuli smo da ima pet ili šest prijava za uznemiravanje u policiji“, priča nam žena koja nije želela da joj objavljujemo ime. Kako je pojasnila, pre nedelju dana je prvi put iz njegovog stana dopirala glasna muzika.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Došla sam do vrata i videla da su otvorena. Krenula sam da ga zamolim da malo smanji i videla sam ga u unezverenom stanju. Samo mi je zalupio vrata ispred nosa“, kaže ona. Komšije prepričavaju da je N. B, osim što je sebe povredio, pokušao da prereže vene.

„U stanu je bila abnormalna količina krvi, a on je pronađen pored mosta potpuno dezorijentisan. Nije hteo da sarađuje sa policijom“, kažu nam.

Reporteri portala Nova.rs danas u zgradi u kojoj živi N. B. pronašli i tragove krvi koji svedoče o tome šta se dogodilo.

Bonus video: Incident u teretani, napadnuta radnica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar