Ilustracija: Irfan Ličina, Goran Srdanov/Nova.rs

"To traje mesecima, pokušao je i da im zapali stan i da ih tako uguši", ovim rečima za "Blic" priča komšija Staše L. , devojke koju je oteo dečko preksinoć oko 23.00 sata iz stana u Beogradu. Mladić, Sergej N. (22), kako se sumnja, ušao je u stan u kojem Staša živi sa majkom Vesnom L. te uz pretnje pištoljem izvukao svoju bivšu devojku.

„One žive same, otac ne živi sa njima. To traje mesecima, oni se pobiju pa se pomire. Tuku se stalno, a on stalno i dolazi. Kad mu ne otvore vrata on lupa, a mislimo da mu je ona juče otvorila“, objašnjava komšija porodice.

Prema njegovim rečima, Sergej N. je dolazio čak i na fakultet gde je pretukao devojku koja je pozvala policiju, nakon čega je fakultet tražio zaštitu.

„Stašini drugari koji idu sa njom na fakultet nisu smeli da idu na predavanja jer su ga se plašili. On je stalno dolazio po nju, a njena drugarica je jednom pozvala policiju zbog čega ju je on pretukao. Ispred fakulteta sada stoji policajac“, objašnjava on.

Kako objašnjava, pre mesec dana je Sergej pokušao da im zapali stan tako što je tečnost ubrizgao u ulazna vrata sa spoljne strane i na taj način pokušao da ih uguši.

„Pitali smo zašto se tome ne stane na put, ali njena majka je rekla da su se oni ludo voleli, a da je on sada ljubomoran“, objašnjava sagovornik Blica.

Podsetimo, drama se odigrala preksinoć oko 23.00 sata kada je Sergej ušao u stan u kom njegova bivša devojka Staša živi sa majkom Vesnom L. te uz pretnju pištoljem je oteo.

Policija ga je ubrzo pronašla u obližnjoj ulici, a kako smo pisali, Sergej je i ranije zadržavan zbog krivičnih dela u kojima su žrtve bile takođe Staša i Vesna. On je tada bio proteran iz Srbije sa zabranom ulaska.

Bonus video: Nastavlja se talačka kriza na Karaburmi, pregovori policije sa otmičarem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar