Stefan Đurić Rasta Foto:Screenshot&www.youtube/@TwoLouderTV&E-Stock/Časlav Vukojičić

Neki od pripadnika klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pušteni su u oktobru da se brane sa slobode, a jedan od njih, koji je već povezivan sa estradnom zvezdom Stefanom Đurićem Rastom, sada je viđen i u njegovom novom spotu. U pitanju je Vlade Georgiev, koji u javnosti poznat kao Rastin nekadašnji menadžer, a ovo nije prvi da se pripadnici klana dovode u vezu s reperom.

Reper Stefan Đurić je odranije povezivan sa ljudima bliskim klanu Belivuk, a postoje i njegove fotografije sa Nikolom Spasojevićem, okrivljenim-saradnikom u slučaju ozloglašenog klana Velje Nevolje i Marka Mesara.

I Vlade Georgiev, koji je menjao ime, odranije je poznat javnosti kao Rastin menadžer. Ubrzo nakon njegovog hapšenja u medijima su osvanule njihove zajedničke slike.

Evidentno je da ovo prijateljstvo nije prekinuto odlaskom Georgieva u zatvor.

Foto: Instagram

Tako je reper Rasta izbacio novu pesmu pre dve nedelje, zajedno sa Darkom Lazićem i reperom Vojažom.

U jednom kadru se na kratko pojavljuje i njegov nekadašnji menadžer Georgiev.

Inače, Georgiev je pušten 21. oktobra da se brani sa slobode, a tada mu je izrečena i mera zabrane napuštanja grada.

Vlade Georgiev i Slađana Sekulić Foto: Privatna arhiva

U opisu video-zapisa na Jutjubu nisu navedeni glumci, to jest akteri spota, ali prema informacijama do kojih je došao naš portal, jedan od aktera je upravo uhapšeni Belivukov saradnik.

Foto:printscreen/www.youtube/@TwoLouderTV

Vlade Georgiev je ranije izneo odbranu u Specijalnom sudu i negirao krivicu za krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

Podsetimo, Georgieva i njegovu suprugu Slađanu Sekulić tužilaštvo tereti da su bili pripadnici organizovane kriminalne grupe, kao i da su Belivuku ustupili svoju kuću u Tršiću, radi pripreme krivičnih dela.

Takođe, tužilaštvo ih sumnjiči i da su iz iznajmljenog stana u Humskoj ulici osmatrali da li je policija u blizini Partizanovog stadiona i javljali Veljku Belivuku.

Rastu obezbeđivao i Spasojević koji je izdao klan

Još jedan član ekipa Veljka Belivuka dovođen je u vezu sa Rastom.

Nikola Spasojević, član kriminalne grupe koji se, u zamenu za svedočenje protiv ozloglašenog kriminalnog klana, dogovorio da dobije 14 godina zatvora, takođe je viđan s reperom.

On je uslikan sa Rastom 2019. godine, a pretpostavlja se da je tada bio njegovo obezbeđenje.

Stefan Đurić Rasta Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Na slici se vidi Spasojević koji ide kao pratnja poznatom pevaču.

Prema optužnici, Spasojević se tereti za učestvovanje u ubistvu Aleksandra Gligorijevića, koje se odigralo na jeziv i surov način, a razlog je navodno bila osveta.

Takođe, on se tereti za ubistvo Veličković Gorana, kojeg su na njihov već uvežban način namamili, navodno radi dogovora o prodaji oružja, a zatim ga svirepo ubili.

Pročitajte još:

Smatrali su ubijenog kao pripadnika druge grupe, koja je navodno nameravala da ubije vođu klana Belivuka, kada je on napisao krvlju čuveno „Vidi lutko, Meksiko u sred Beograda“.

Spasojević je takođe učestvovao i u ubistvu Gorana Mihajlovića, koje je naknadno dodato na spisak žrtvi klana Belivuk Miljković.

Uhapšeni klan pod vođstvom Mareta Mesara i Velje Nevolje, „pao“ je 4. februara prošle godine, a terete se za najteža krivičan dela – sedam monstuoznih ubistava, otmicu, silovanje, nedozvoljeno posedovanje oružja, kao i dilovanje droge.

BONUS VIDEO: Nastavak suđenja Belivuku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar