Foto:privatna arhiva

Snežana Đ. ubijena je sinoć u kući u Barajevu, nakon što joj je komšija Slavoljub J. nožem prerezao vrat, a potom zapalio kuću i sakrio se. Ipak, ubrzo su komšije došle da gase vatru, a nakon što je osumnjičeni uvideo da mu nema izlaza, pokušao je da sebi prereže vene.

Komšije ističu i da ništa nije ukazivalo na tragediju.

„Slavoljub nije pravio probleme, svi smo mu pomagali. Generalno, ovde se komšije pomažu. Ne znam šta je moglo da bude razlog zločina“, kaže komšija.

Inače, meštani Barajeva su nešto ranije za Nova.rs otkrili kako su pronašli telo nesrećne žene.

Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Komšije su videle dim, pozvali su nas da ugasimo vatru. Došli smo odmah, kad smo ugasili, počeli smo da tražimo po kući. U letnjoj kuhinji sam je zatekao. Naleteo sam na vrata, bila je na podu, naslonjena delom na vrata, delom na zid. Bila je u lokvi krvi. Video sam da ne daje znake života“, rekao je komšija.

Pročitajte još:

Slavoljub J. nije odmah pronađen, već nešto kasnije. On se trenutno nalazi u bolnici, a njegovo stanje nije poznato.

„Hteli smo da uzmemo ključeve od kuće, koji su bili u špajzu, da vidimo da se nešto nije desilo tamo. Kad smo krenuli da otvorimo, videli smo otpor.. On je bio tamo. Nije odmah prerezao sebi vene, odnosno posle ubistva, nego smo mi verovatno ranije došli, pa nije uspeo da pobegne. On je sve vreme bio tamo“, istakao je ranije.

BONUS VIDEO: Mesto zločina u Barajevu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar