Foto:shutterstock by Bumble Dee; shutterstock by Steve Sanchez Photos; privatna arhiva

Komšija Ane Volš (39), Beograđanke za kojom se u Masečusetsu traga od 1. januara, pozvao je policiju 8. januara i saopštio da na njegovoj kući postoje kamere za video nadzor koje su možda snimile događanja ispred kuće Volšovih u Kohasetu.

Kako se navodi u policijskom izveštaju u koji smo imali uvid, a objavljen je na sajtu policije Kohaseta, komšija porodice Volš obratio se policiji 8. dana januara, odnosno četiri dana nakon što su kolege Ane Volš prijavile njen nestanak.

Foto:facebook/privatna arhiva

„Pozivalac je tražio da razgovara sa policijskim službenikom o slučaju Volš. On ima kameru na njegovoj kući čiji bi snimci mogli pokazati detalje vezane za Volšov. Nedavno je došao sa odmora i može policiji predati sve snimke“, navedeno je u policijskom izveštaju.

Foto:screenshot/Cohasset police

Istog dana kada je komšija kontaktirao sa policijom Kohaseta, lisice na ruke stavljene su Brajanu Volšu, Aninom suprugu koji je osumnjičen da je ometao istragu nestanka njegove supruge. Policija je utvrdila niz kontradiktornosti u njegovim izjavama koje se tiču Brajanovog kretanja u danima nakon nestanka. Između ostalog, otkriveno je i da je u vreme kada je rekao da je bio kod majke, na drugom kraju grada kupovao sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Podsetimo, slučaj nestanka Ane Volš već dve nedelje prati američka i srpska javnost. I dalje nije poznato šta se dogodilo 1. januara, kada se trag Beograđanki izgubio. Ona je navodno prema priči supruge Brajana Volša hitno otišla na let za Vašington zbog posla. Ispostavilo se da se nikada nije ukrcala na let, kao i da je on bio zakazan za 3. januar.

Oči istražitelja već dve nedelje uprte su u njenog supruga Brajan zbog niza čudnih okolnosti. Naime, on je priveden zbog ometanja istrage, a utvrđeno je da je nakon nestanka supruge kupio veću količinu sredstava za čišćenje, te da je, kako su američki mediji preneli, pretraživao na internetu kako se otarasiti tela od 52 kilograma.

Bonus video: MUP Srbije rekonstruisao kretanje Mateja Periša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar