Jovana Marjanović Foto: Privatna arhiva

Jovana Marjanović (54) koja je nestala na Zlatiboru u sredu, 22. decembra, juče je pronađena mrtva. Prema nezvaničnim saznanjima, tokom istrage na telu nisu nađeni tragovi nasilja. Telo je nađeno na nepunih par kilometara od centra Zlatibora, ali u zabačenom delu gde ni meštani ni turisti ne prolaze, na ivici potoka ispod borove šume.

„Dragi prijatelji, pronašli smo mamu, nažalost napustila nas je zauvek. Najdivnija žena na svetu, anđeo… Ostaćeš u našem srcu zauvek najvoljenija, najmilija majko moja“, napisale su ćerke na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/brankica.mm

One su se zahvalile svima koji su učestvovali u potrazi i pružali podršku.

„Jedno ogromno hvala svim ljudima koji su nam pomogli u potrazi, slali poruke podrške, bili uz nas sve vreme. Dali ste nam snagu da idemo dalje, energiju da okrenemo nebo i zemlju i utehu da nismo i nikada nećemo biti same“ navodi se u objavi na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

Jovana je tog dana oko 20 sati uveče izašla u šetnju i od tada joj se gubi svaki trag.
Jovanin telefon bio je nedostupan od 22. decembra od 20 sati, međutim, pronađen je u cevima za vodovod na gradilištu preko puta NIS-ove pumpe na ulazu u Zlatibor, koja je poprilično udaljena od mesta gde je Jovana smeštena.

Telo su pronašla sedmorica mladića iz Užica koji su se odazvali apelu koji je javnoti uputila preko društvenih mreža Ljiljana Simć, ćerka nestale Jovane.

Prema njihovim rečima oni su pored korita potoka u Tić polju ugledali telo koje je bilo obučeno u odeću koje je odgovarala opisu koji je dala ćerka. Navodno je pored tela pronađena i flaša alkoholnog pića i kutija tableta.

BONUS VIDEO: Nesreća u Aleksincu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar