Foto: E-stock

Kostadin i Nikša Terzić, sinovi generalnog direktora FK "Crvena zvezda" Zvezdana Terzića, još uvek se nalaze u pritvoru zbog prebijanja fudbalskog menadžera Uroša Jankovića, a istragu usporava to što ključni svedoci, ujedno i oštećeni, još uvek nisu saslušani. Prema saznanjima Nova.rs, ispitivanja svedoka u Tužilaštvu su u toku, a naredne nedelje trebalo bi da bude saslušan i pretučeni Janković, te se očekuje da će Terzići nakon toga biti pušteni na slobodu.

Sem Jankovića, u narednom periodu trebalo bi da bude ispitan i reprezentativac Adam Marušić, koji je u noći između 17. i 18. oktobra proslavljao rođendan. Marušić dosad nije mogao da bude saslušan zbog obaveza oko kluba u inostranstvu, za koji igra.

„On ima poslovnih obaveza van Srbije, zbog čega je sprečen da dođe“, navodi naš izvor.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Takođe, ni pretučeni Janković nije saslušan do sada, zbog čega se istraga odužila.

„Janković je izašao iz bolnice, ali još uvek ima posledica od teških batina koje je dobio. On nije ispitan, a trebalo bi da u utorak svedoči o svemu što se dogodilo“, kaže naš izvor.

Uroš Janković (levo) u društvu Sergeja Milinković Savića, Foto: Privatna arhiva/Vijesti.me

Prethodno je saslušana majka reprezentativca. Ona je kobne večeri takođe bila u restoranu sa Jankovićem i sinom, kada se dogodio napad.

Uskoro izlaze iz pritvora

Ono što je ključno, očekuje se i da braću Terzić, nakon svih saslušanja, puste iz pritvora. Njima je pritvor određen samo zbog opasnosti od uticaja na svedoke. Tužilaštvo se žalilo na odluku suda da se Terzićima odredi pritvor po samo tom osnovu, međutim, njihova žalba je odbijena.

Naredne nedelje ističe i 30 dana pritvora, koliko je Terzićima određeno zbog napada.

Podsetimo, braća Kostadin i Nikša Terzić su zajedno sa Lukom Kurtovićem, vlasnikom „Nane“, 17. oktobra pretukli fudbalskog menadžera Uroša Jankovića.

Foto:Nova.rs

Napad se dogodio ispred jednog restorana na Voždovcu.

Uhapšeni Nikša Terzić agent BIA

Inače, jedan od uhapšenih Terzića, Nikša, zaposlen je u Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA), dok drugom, Kostadinu, nije strano kršenje zakona. Naime, kako je naš portal ranije pisao, Kostadin je pre nekoliko godina privođen u Crnoj Gori, zbog napada na čuvara gradilišta.

Izvor Nova.rs iz istrage ranije je za naš portal naveo da je navodno motiv ovog sukoba problem između Jankovića i Zvezdana Terzića, koji je nastao 2022. godine.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar