Foto: Facebook

Ana I. (19), iz okoline Ljiga, nastradala je juče u saobraćajanoj nesreći koja se dogodila kod Vladimiraca kada je automobilom marke "ford mondeo" sletela s puta i udarila u banderu, zatim u isečena drva, potom i u jedno parkirano vozilo. U vozilu je bila sa momkom, Neškom K. (28), koji je prošao je sa lakšim telesnim povredama.

Od Ane se oprostio se njen dečko Neško K. (28) na društvenim mrežama.

„Počivaj u miru Anđele moj. Duša mi je slomljena od trenutka kada sam te izgubio. Srce mi krvari na pomisao da te neću više zagrliti i videti taj tvoj divni osmeh ispunjen srećom. Bog nas je spojio da budemo srećni ali nas je sudbina razdvojila. Umesto kao što smo maštali da pravimo svadbu od tebe moram da se rastanem na najtužniji način i prepustim te anđelima na nebu. Zauvek si ostavila trag u meni koji ne želim nikad da zaboravim jer si bila smisao mog života. Sačuvaj jedno mesto na nebu za mene jer ćemo jednog dana ponovo biti zajedno. Zauvek ću te voleti Ljubavi moja“, napisao je on na Fejsbuku.

Pročitajte još:

Podsetimo, njih dvoje su automobilom prvo udarili u drva koja su bila naslagana pored puta, nakon čega su zavšili pored puta i zakucali se u banderu.

Foto: Facebook

„Nesrećna devojka ostala je mrtva na mestu, dok je mladić pukom srećom prošao bez ozbiljnijih posledica. Od siline udarca vozilo je izvalilo betonsku banderu“, objasnio je izvor i dodao da je za volanom bila Ana, dok je njen momak bio na mestu suvozača.

VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar