Ilustracija Foto: MUP Srbije

Devojka A. I. (19), iz okoline Ljiga, nastradala je u saobraćajanoj nesreći koja se dogodila sinoć kod Vladimiraca kada je automobilom marke "ford mondeo" sletela s puta i udarila u banderu, zatim u isečena drva, potom i u jedno parkirano vozilo. Mladić koji je bio na mestu suvozača prošao je sa lakšim telesnim povredama.

Kako se nezvanično saznaje, jeziva saobraćajna nesreća dogodila se jutros, dva sata nakon ponoći u Ulici svetoga Save u Vladimircima, kod Šapca.

U automobilu je, pored nastradale devojke bio i mladić N. K. (28), iz Vladimiraca, koji srećom nije teže povređen.

„Sumnja se da je devojka vozeći automobil, išla Ulicom Svetog Save ka centru Vladimiraca, te da je kako se prepostavlja velikom brzinom najpre sletela s puta. Nakon izletanja automobil je udario u jedan rešetkasti stub, pa u električnu banderu, a zatim u drva koja su bila naslagana pored puta. Automobil se zaustavio kada je udario u jedno parkirano vozilo“, navodi naš izvor, upoznat sa slučajem.

Pročitajte još:

Kako dalje saznajemo, nesrećna devojka preminula je na licu mesta, dok je mladić, koji je bio sa njom u vozilu prevezen u bolnicu.

„Devojka je navodno imala probnu dozvolu, a u Vladimirovce je navodno došla kod povređenog mladića sa kojim je već duže vreme u vezi, a planirali su i da se venčaju. Automobil je kako meštani pričaju njegov“, zaključuje sagovornik.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako se tačno nesreća dogodila.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar