Telekom Srbija Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Telekom Srbija je u sredu povećao cene određenih paketa za nove korisnike. U poređenju sa njihovim poslednjim povećanjem cena - u martu ove godine, kada su se odlučili za pristup "više za više" - ovog puta izabrali su pristup "ništa za više".

Telekom je tako bez ikakvih promena u sadržaju usluga povećao cene paketa.

Ipak, promene se odnose na nove korisnike, dok će postojeći korisnici plaćati svoje stare cene paketa do isteka ugovora.

Međutim, postojeći korisnici koji se odluče da trenutni ugovor produže – dostupne će im biti samo skuplje opcije.

Telekom Srbija Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

U okviru „4Play“, koji obuhvata sve četiri usluge – internet, televizija, fiksna i mobilna telefonija, paketi su se povećali za 300 dinara.

„Triple play paketi“, koji obuhvataju tri suluge – internet, televizija i fiksna telefonija značajno su povećani, pri čemu je osnovni paket skuplji za 100 dinara, dok je najviši paket skuplji za 400 dinara.

Duo paketi, koji obuhvataju internet i fiksnu telefoniju odnosno televiziju i fiksnu telefoniju, uvećani su za 200 dinara, dok su se TV paketi povećali za 200 dinara za osnovni i srednji nivo, dok je najviši paket skuplji za 300 dinara.

Kada je reč o „Supernovoj“, „4Play“ paketi su se povećali za 400 dinara, „Triple play“ paketi su uvećani za 300 dinara i Duo NET i TV paketi su povećali cene u rasponu od 50 do 300 dinara.

Pročitajte još

Sa druge strane, Telekom je u prethodom periodu faktički započeo agresivnu kampanju protiv SBB, zajedno sa Srpskom naprednom strankom.

Tako je Telekom počeo da nudi uglavnom seoskim i staračkim domaćinstvima besplatan internet i kablovsku televiziju na čak dve godine.

Ipak, izgleda da dvogodišnje besplatne usluge Telekoma imaju svoju cenu, pa će građani koji su te usluge prihvatili – za dve godine iste plaćati više nego što su planirali.

BONUS VIDEO Telekom „opseda“ seoska domaćinstva: Usluge dve godine besplatno, meštani sumnjaju da „kupuje“ glasače

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare