Foto:fondacija humanost bez granica

Hitno!!! Vreme je ključni faktor u Lazarevoj borbi sa tumorom mozga!

Lazar Živanović je rođen 2008. godine u Beogradu. Do pre pola godine, Lazar je živeo uobičajenim životom jednog dečaka, trenirao je košarku i plivanje i uživao u druženju sa vršnjacima. Imao je snove i planove, a onda je srećno detinjstvo četrnaestogodišnjeg dečaka bez prethodnih zdravstvenih problema, iznenada prekinula strašna dijagnoza. Na žalost, Lazaru je dijagnostikovan tumor na mozgu.

Operisan je na neurohirurškoj klinici u Beogradu 15.07.2022. godine. Posle operacije ostala je slabost desne ruke i noge. Podvrgnut je standardnom protokolu lečenja na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, gde je primao hemioterapiju. Ovim su opcije za lečenja u našoj zemlji iscrpljene.

S obzirom na težinu dijagnoze, neophodno je da Lazar što pre nastavi lečenje na klinici u inostranstvu, gde se predlaže još jedna hirurška intervencija i primena personalizovanih terapija inovativnim lekovima i vakcinama.

Porodica je do sada uspešno plaćala troškove lečenja u Srbiji i inostranstvu i uprkos svemu nastavljaju borbu svakim danom još odlučniji da Lazar dođe do konačnog izlečenja ali im je zato potrebna pomoć u ovoj nemilosrdnoj borbi.

Vreme je ključno!

Sredstva su potrebna za lečenje u inostranstvu, intervencije, genetičke analize, personalizovanu terapiju, inovativne lekove, specijalističke preglede, fizikalne terapije, putne troškove tokom lečenja…

Foto:fondacija humanost bez granica

Porodica moli sve ljude dobre volje da svojim donacijama pomognu Lazaru da iz ove borbe izađe kao pobednik, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica, poslati SMS sa brojem 120 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a

Foto:fondacija humanost bez granica

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Za Lazara! Za njegovo srećno detinjstvo!

Pomozimo Lazaru!

SMS: 120 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001500432-38

Devizni račun: 160-6000001500698-16

IBAN: RS35160600000150069816

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

BONUS VIDEO: Kako do više novca za lečenje retkih bolesti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar