Beogradski aerodrom Nikola Tesla Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Radovi na beogradskom aerodromu Nikola Tesla već predugo traju, a prizori kako građane tako i turiste ostavljaju najblaže rečeno u čudu, na prvi pogled deluje kao da ste sleteli direkto na gradilište i među rovove.

Kamenje, blato, rupe, kranovi i potpuni haos, samo su slika i prilika aerodruma, da muka bude veća ljudi koji dolaze u našu zemlju upravo ovo gradilište nalik na neki kanjon ostavlja prvi ustisak na sve.

Na zaštitnim ograda se nalaze table koje samo što se ne sruše, a na njima vam je putokaz. Piše izlaz, a strelica usmerena u zemlju, tranzit, a strelica usmerena u nebo….ko se snađe, svaka čast.

Ogromne gužve su samo jedna kap u moru problema na beogradskom aerodromu, veći problem stvaraju rupe i razbacan šut koji vam uništava obuću, a točkići od kofera postaju tužna uspomena, jer u istim rupama koje smo pomenuli i ostanu.,

Ekipa portala Nova.rs je bila tamo želeći da vam putem fotografija prenese atmosferu i izgled aerodroma, koji se usled izgradnje zgrade ni ne vidi. Stari dobri natpis na zgradi koji je svima bio orjentir i koji su svi mogli da vide, ostao je samo sećanje na neka lepša vremena.

Beogradski aerodrom Nikola Tesla Foto:Vesna Lalić/Nova.rsGrađani koji su često na aerodromu rekli su da više ni oni ne mogu da se snađu gde je šta, mi im verujemo jer smo se i sami uverili u to. Ako putujete avionom, opremite se pićem i hranom, gumenim čizmama, opremom za ronjenje i srećan vam put – ako uspete da nađete svoj gejt.

Bonus video: Anekta Aerodorom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare