Milica Gutović, Aleksandar Jovanović Ćuta Foto: Facebook, Miljana Isailović/Nova.rs

Ekološki ustanak pozvao je danas Vojnobezbednosnu agenciju i Vojnu policiju da preduzmu mere i aktivnosti iz nadležnosti u slučaju navoda Milice Gutović, ćerke pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, te da obaveste javnost o čemu se radi.

„Ili se desilo teško krivično delo ili je oklevetana vojnozdravstvena ustanova“, ocenio je Ekološki ustanak u saopštenjem.

Ekološki ustanak je pozvao i nadležno tužilaštvo da postupi po zakonu i upravlja istragom.

„Ispovest Milice Gutović, ćerke nezaboravnog glumca Milana Laneta Gutovića, o dešavanjima u Vojnomedicinskoj akademiji, gde je njen otac proveo poslednje dane ovozemaljskog života je dramatična i zastrašujuća. Podsećamo, radi se o informaciji kako su 18. avgusta u 2021, tokom svakojakih ograničenja zbog pandemije kovid, nepoznata lica uvedena u prostor intenzivne nege VMA i u prisustvu medicinske sestre dobili od Milana Gutovića usmeno zaveštanje. Sedam dana kasnije je preminuo“, naveo je Ekološki ustanak.

Podsetimo, Milan Lane Gutović preminuo je 25. avgusta 2021. godine u 76. godini posle duge i teške bolesti, a njegova ćerka Milica Gutović je danas iznela u javnost detalje o porodičnom nasledstvu.

Milica Gutović, najstarija ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića na svojim društvenim mrežama podelila je video-snimak koji je iznenadio javnost.

Naime, ćerka pokojnog glumca govorila je o očevoj smrti i podeli nasledstva, te je ispričala da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, koji se, po njenim tvrdnjama, tada nalazio na intenzivnoj nezi, uvela u sobu dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom.

Prema Miličinoj priči, oni su bili svedoci, zajedno sa medicinskom sestrom navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

***

BONUS VIDEO – Milica Gutović pokazala poslednju fotografiju Milana Laneta Gutovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar