Tomislav Momirović Foto: МУСТ Ђ.К

Rezultati akcije "Bolja cena" su ohrabrujući, građani imaju priliku da kupe proizvode po znatno nižim cenama, što je omogućilo porodicama da ostvare značajne uštede od nekoliko hiljada dinara u svojim budžetima, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović u obilasku maloprodajnog objekta "Aman" u Batajnici.

„Ova akcija nije samo ekonomska inicijativa, već i naša borba za bolji standard građana, za koji se borimo i povećanjem plata i penzija, kao i uvećanjem minimalne zarade“, rekao je Momirović.

Naveo je da je „Bolja cena“ zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i njen osnovni cilj je zaštita standarda građana.

Bolja cena Foto:TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

„Sarađivali smo sa mnogim trgovcima i proizvođačima kako bismo osigurali da proizvodi sa sniženim cenama budu lako dostupni širom zemlje. Takođe, sproveli smo i edukativne kampanje kako bismo građane obavestili o mogućnostima koje im pruža ova akcija u preko 2.500 objekata širom Srbije“, kazao je Momirović.

Pozvao je trgovce i proizvođače da i dalje podržavaju akciju „Bolja cena“.

PROČITAJTE JOŠ

U okviru te akcije u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije po nižim cenama ponuđeno 36 kategorija proizvoda.

BONUS VIDEO Ćulibrk i Radosavljević sumirali ekonomsko stanje u Srbiji: Vlast bila alava, zato su cene takve

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare