Foto:promo

„Sve na jednom mestu. I čaša i čašica“ samo je jedan od slogana nove marketinške kampanje koja već nekoliko dana privlači pažnju na društvenim mrežama.

Dok jedni šokirano komentarišu: „Stavili ste…čašu za vodu i čašicu za menstruaciju…je li realno?“, drugi imaju samo reči hvale i vizual iz iste kampanje poput: „Sve na jednom mestu.

I četka i četkica“ dočekuju emotikonima oduševljenja i smeha do suza.

PROČITAJTE JOŠ:

Bilo kako bilo, mamac je uspeo i poeni idu marketinškom timu Shoppster kompanije koja je napravila bum za samo nekoliko dana od lansiranja najnovije kampanje pod okriljem dobro
poznatog slogana.

Foto:promo

Opisi vizuala koji prate kampanju jednako su intrigantni, pomalo lascivni, ali ipak iskreni i istiniti budući da samo oslikavaju širinu asortimana Shoppster platforme. Tako na primer: „Kod nas je kupovina uvek glatka“ prati vizual na kojem se reklamiraju motorno ulje i lubrikant, dok je ona sa ulošcima za cipele i uloškom za žene opisana rečima „Za udobnu kupovinu pri svakom koraku“.

Foto:promo

Možemo da se nasmejemo kada ih vidimo ili da okrenemo glavu, ali u jednom se svi slažu – kampanja je ispunila svoj cilj.

Koji slogan se vama najviše dopada? Petkom uveče verovatno onaj – „I flaša i flašica“.

BONUS VIDEO: Reklama Zlatana Ibrahimovića i Džejn Fonda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare