Dragan Đilas Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIC/

Srbija je saterana u ćošak, što priznaje i vlast, izjavio je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, saopšteno je iz te partije.

„Građani su saterani u ćošak i zbog toga što cene prehrambenih proizvoda divljaju. Ni za to nam nije kriv niko drugi, već režim koji uništava poljoprivredu i poljoprivrednike. Srbija je saterana u ćošak jer moramo da uvozimo struju. Dok EU uvodi mere štednje, jer nema dovoljno gasa zbog prekida snabdevanja iz Rusije, Srbija štedi jer više nema para za uvoz gasa i struje, zbog kolapsa energetskog sistema“, rekao je Đilas u susretu sa građanima Vrbasa.

Kako je istakao, za nestašicu mleka u Srbiji nije kriv ni rat u Ukrajini, ni bilo ko spolja, nego vlast koja je uništila stočni fond i dopustila da se zatvaraju mlekare.

Za problem sa strujom Đilas je konstatovao da ni za to Srbiji nije kriv niko spolja, već „nesposobni direktor, vlasnik pečenjare, kao i neodgovorna ministarka, koji su nas doveli u poziciju da moramo da uvozimo struju za milijardu evra godišnje“.

***

BONUS VIDEO: Dragan Đilas o zaboravljenim izborima i dojučerašnjim saborcima


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare