Foto: Shutterstock

Za stan od 60 kvadrata u Maksima Gorkog, na Vračaru, traže ni manje ni više nego 310.000 evra. To znači da je cena po kvadratu 5.167 evra, i sve bi to bilo bezbolnije da je nekretnina renovirana ili u luks izdanju. Međutim, stanje je potpuno izvorno, i bez obzira na samu lokaciju, čini se da je cifra ipak otišla predaleko.

U poslednje vreme, građani Srbije su navikli na visoke cene kvadrata i kirija, ali i na neobične zahteve poslodavaca, pa ipak, čini se da iznenađenjima nema kraja.

Iako se duže vreme priča o tome da je samo pitanje vremena kada će tržište nekretnina krenuti da se „hladi“, to se još uvek ne dešava, uprkos tome što je za očekivati da potražnja krene da pada, i to iz nekoliko razloga.

Iako je Vračar godinama unazad „biser“ Beograda, posebno deo oko Hrama Svetog Save, ovakva cena nekretnine s fotografija nam, ipak, govori da su cene postale „prenaduvane“.

Foto: cityexpert.rs

Dostupne informacije o stanu otkrivaju da se nalazi na prvom spratu, da je uknjižena površina 54 m², da je u pitanju dvosobna nekretnina sa jednim kupatilom i jednim mokrim čvorom.

PROČITAJTE JOŠ

Ima terasu, grejanje je na TA peć, a godina gradnje nije otkrivena.

BONUS VIDEO: Katarina Lazarević_ Veća potražnja za stanovima bez centralnog grejanja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar