Ben Rotenberg i Novak Djokovic
Ben Rotenberg i Novak Đoković Foto:Screenshot/Youtube/ATP Tour/EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Ponovo se pokrenula priča

Novak Đoković se u Parizu bori za svoju 39.masters titulu, aposlednja prepreka će mu biti supertalentovani Holger Rune.

U senci velikog spektakla se događa veliki skandal zbog objave američkog novinara i dokazanog mrzitelja Novaka Đokovića Bena Rotenberga.

PROČITAJTE JOŠ

Rotenberg je na Tviteru podeli snimak na kojem se vidi kako njegov kondicioni trener Ulises Badeu tokom meča sa Cicipasom u flašicu sa vodom razmućuje nekakv prah, a zatim istu bočicu skriva kada je primetio da ga snimaju.

Rotenberg je uz snimak ostavio i komentar koji baca senku sumnje na srpskog tenisera.

„Uvek sam mislio da bi trebalo da bude više transparentnosti u vezi sa supstancama koje igrači uzimaju, posebno tokom mečeva, ali sam takođe retko mislio da će nešto verovatno biti propušteno. Ali zaboga, govor tela u ovom videu je bizaran. Šta Đokovićev tim smatra da treba da krije?“ napisao je Rotenberg.

On je u komentaru na svoju objavu pokušao da se opere, ali je na perfidan način izneo nove optužbe.

„Ovde nikoga ni za šta ne optužujem, ali kakav neverovatno sumnjiv način da počnete da glumite kada odjednom primetite da vas snimaju. Nadamo se da će Đoković ili njegov tim biti upitani o ovome danas u Parizu i da ne prihvataju samo njegov prethodni odgovor d aje u pitanju „magični napitak“ napisao je Rotenberg.

Novak se svojevremno šalio da je u pitanju magični napitak, a apsordno je pomisliti da bi pored silnih kontrola Đoković uzimao doping na terenu tokom meča.

Hajku je već ranije vodio jedan novinar BBC-a.

BONUS VIDEO Doktorski poen Novaka i urlik za finale

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare