Foto; Twitter/Tennis tv/Screenshoot

Veliko finale u Parizu podsetilo na početke mladog Runea.

Danska tinejdžerska senzacija Holger Rune imaće priliku da u meču karijere u prvom masters finalu odmeri snage protiv Novaka Đokovića koji se bori za neverovatnu 39. titulu na mastersima.

Mladi Rune je pravo osveženje na atp turu, a iako je počeo da ostvaruje zapažene rezulate, niko ga nije video u finalu Pariza pre početka turnira.

Zanimljvo je i da je prvi meč na grend slem turnirima Rune upravo odigrao protiv Đokovića pre godinu dana na US Openu i lako izgubio sa 3:0.

Njega za Đokovića vezuju brojne stvari, jer mu je srpski as bio mentor i zajedno su trenirali mnogo puta od Beograda do Monte Karla.

Sada je uoči finala ponovo isplivao snimak njih dvojice od pre trigodina. Tada je Novak Igrao završni masters u Londonu, a Rune je imao priliku da sa njim trenira.

Kamere su to zabeležile, a Danac koji je tada imao samo 16 godina, bio je fasciniran što može da trenira i pozdavi se sa Novakom i nije skidao osmeh sa lica.

Taj dečak je danas izrastao u igračku zver koja je postala ozbiljna pretnja Đokoviću i neverovatno snažno i precizno udara lopticu, tako da se mnogo toga od tada promenilo.

#social-embed_0

BONUS VIDEO Novak vikao na svoj tim

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar