Foto: Novak Đoković/Twitter/Printscreen

Đoković uzbuđen.

Svetska teniska liga, takmičenje kojim će od 19. do 24. decembra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima praktično biti otvorena nova sezona u „belom sportu“ okupiće neka velika imena, a među njima najveće je bez dileme Novak Đoković.

PROČITAJTE JOŠ...

Najbolji srpski teniser će nastupiti u ekipi Falcons zajedno sa Arinom Sabalenkom, Grigorom Dimitrovim i Paulom Badosom, a Đoković se tim povodom oglasio porukom:

„Veoma sam uzbuđen što ću nastupiti na Svetskoj teniskoj ligi u Dubaiju zajedno sa Grigorom Dimitrovim, Arinom Sabalenkom i Paulom Badosom, radujem se jer ćemo podeliti neke sjajne trenutke i na terenu i van njega.

Neka velika imena će učestvovati, i siguran sam da će biti veoma uzbudljivo za sve koji vole tenis, i siguran sam da ćemo na najbolji način pokazati šta znamo na terenu i doneti vam dosta smeha, pozitivne energije i zabave za sve navijače i novu sezonu započeti na najbolji mogući način, rekao je Đoković koji je potom navijačima poželeo srećnu Novu godinu i nastupajuće praznike“, rekao je Novak.

BONUS VIDEO Zbunjena lepotica na tribinama nasmejala sve nakon Novakove greške

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar