Novak Đoković Novak Djoković Danil Medvedev
Novak Đoković i Danil Medvedev Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Ruski teniser Danil Medvedev podelio je fotografiju sa Novakom Đokovićem, koji je stigao u sredu u Pariz, pred masters u tom gradu.

PROČITAJTE JOŠ:

Medvedev je pobedio Đokovića u finalu US Opena u septembru i sprečio ga da osvoji „kalendarski slem“ i da obori rekord po broju grend slem titula.

Novak će šansu za to morati da potraži negde drugde, vrlo verovatno u Australiji, ali će u međuvremenu probati da ostane sedmi put na prvom mestu ATP liste na kraju godine i obori rekord Pita Samprasa.

Da nije ništa za zlo uzeo Medvedevu, koji ga je nadigrao u Njujorku u tri seta, Novak je pokazao treningom sa ruskim asom.

„Konačno smo stigli“, napisao je Medvedev uz fotku u opremi i nasmejan zajedno sa srpskim igračem. Možda je aludirao na to da su konačno obojica stigli u Pariz, a možda i da su zajedno trenirali.

Bilo kako bilo, zajedno će se spremati za masters koji kreće od ponedeljka i možda igrati jedan protiv drugog prvi put od US Opena i ukupno deseti put.

Pet mečeva je do sada dobio Novak, a četiri puta je bolji bio ruski teniser, koji je Đokoviću najveća konkurencija baš na Noletovoj omiljenoj podlozi – betonu.

BONUS VIDEO: Zbog Novaka je prošla hiljade kilometara, trenirala s njim u Beogradu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram