Novak Đoković
Foto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

Prvi reket sveta Novak Đoković planira da promoviše svoje sportsko piće u Australiji.

Foto: Nova.rs

Na mestu najvećih uspeha koje je postigao u karijeri i osvojio deset titula sa grend slemova, pokreće novi brend.

PROČITAJTE JOŠ:

O tome je pričao posle pobede nad Janikom Sinerom u finalu Završnog mastersa u Torinu (6:3, 6:3) u nedelju uveče.

Najavio je da će ljudi moći i sami da probaju piće zbog kog se već neko vreme diže bura, jer ga iz Novakovog tima dopremaju teniseru na terenu tokom mečeva.

„Mogu da dam i neku blagu meku najavu onoga što ćete videti u Australiji, tu ću otpočeti novi biznis koji ću promovisati za vreme turnira tamo. U pitanju je novo sportsko piće, moje hidrataciono, sa tim ću krenuti, brend će obuhvatati mnogo različitih proizvoda u oblasti zdravlja i velnesa i tome se radujem. Vreme je da koristim te komercijalne stvari, u tom preduzetničkom smislu, radujem se tome, biće svašta nešto“, rekao je Đoković na konferenciji posle finala.

Istom prilikom je naveo i da se nada kako mnogi njegovi protivnici imaju poteškoća i blokadu kad igraju protiv njega, jer je na svom najboljem nivou.

Novak Đoković Foto:Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

„Ako ste tako razumeli, onda se nadam da se i oni osećaju isto. Želim da shvate da moraju da odigraju najbolji tenis da bi me pobedili, to pomaže mentalno kada ulaziš u meč. Što više dobijam, tako ta aura nepobedivosti raste. Neće vam to doneti pobedu, ali će vam dati malu prednost. Misliio sam ono što sam rekao na terenu, Janik je sjajan momak, zaslužuje svoj uspeh i mora da nastavi, na pravom je putu, nisam jedini koji smatra da može da osvoji slem i da bude prvi na svetu. Bio bih iznenađen da se to ne dogodi, ne znam koje godine i slično, Rune, Alkaraz i on su sledeća velika trojka i nosiće ovaj sport u budućnosti. Ja ću se držati dokle god budem mogao. Dokle god budem mogao da igram sa njima na najvišem nivou, tu sam, kad počnu da mi praše zadnjicu, onda ću da razmislim o pauzi, možda i stalnoj pauzi“, rekao je Novak.

Piće o kom je pričao povremeno je izazivalo veliku pažnju javnosti, posebno nakon meča sa Stefanosom Cicipasom prošle godine u Parizu, kada je bilo glasina i da se Novak bavi stvarima koje nisu dozvoljene.

Srpski igrač je tajio o čemu je reč sve do sada, pa će narednih meseci više stvari biti poznato.

BONUS VIDEO: Trenutak kada je Novak osvojio Završni masters i slavlje srpskog tenisera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar