Foto: Printscreen/Tviter: djokernole

Novak Đoković i Grigor Dimitrov priredili su u Sofiji nezaboravnu zabavu, a srpskog tenisera iz publike gledao je i čuveni pevač Miroslav Ilić.

Novak Đoković je podelio na društvenim mrežama nekoliko fotografija iz Bugarske, a ujedno tu je bio i video sa Miroslavom Ilićem.

Zajedno su njih dvojica zapevali hit Ilića – „Smej se, smej“.

PROČITAJTE JOŠ

I zaista, Đoković i Ilić pevali su to sa osmehom, nakon čega je usledio srdačan zagrljaj dvojice prijatelja.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Zbog čega je Novak bio u Bugarskoj?

Srpski i bugarski teniser su dobri prijatelji već godinama, a sada je Novak bio gost kod Dimitrova i pomogao mu da organizuje i sprovede u delo ovaj humanitarni događaj.

Rezultat je bi u potpunosti u drugom planu, iako smo videli nekoliko veoma atraktivnih i dinamičnih poena, a Dimitrov je na kraju slavio sa 2:1 u setovima (treći set je bio super taj-brejk, koji se igrao do 10 poena).

Priredili su Đoković i Dimitrov šou za sve navijače na tribinama, ali i za one koji su sve pratili preko malih ekrana.

Oba tenisera su tokom meča dozvoljava deci da igraju poene umesto njih, pa je jednom dečaku pripala čast da odigra poslednji poen sa Novakom i praktično ga pobedi.

Tokom duela Novak i Grigor su simulirali čelendž, skidali su se ispred srpske sutkinje Marijane Veljović, koja je bila u stolici, plesali su, lepo se smejali i priredili nezaboravnu zabavu.

BONUS VIDEO Konferencija Đokovića, Troickog i Međedovića posle pobede nad Grčkom u Dejvis kupu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar