Foto: REUTERS/Susana Vera

Dejvis kup reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale završnog turnira tog takmičenja, bukvalno "preko trnja".

PROČITAJTE JOŠ:

Posle jedne pobede i jednog poraza u grupi sa Nemačkom i Austrijom, srpski tim je zavisio od ostalih rezultata i na kraju su Rusi odigrali za Novaka Đokovića i ekipu.

Singl nije išao dobro, pa je tamo samo Novak upisivao sigurne bodove, a Lajović, Kecmanović i Krajinović su se, ili mučili, ili gubili.

Posle poraza Kecmanovića od Kukuškina i pobede Novaka nad Bublikom, srpski dubl je u sredu uveče upisao vredan trijumf za polufinale s Hrvatima.

Sa takvim rezultatskim rolerkosterom, ide i onaj emotivni, a organizatori Dejvis kupa su objavili fotografije koje pokazuju koliko reprezentacija i igranje pod nacionalnim grbom znače teniserima.

Na prvoj fotografiji se nalazi Novak Đoković dok čuči i hvata se za glavu pored terena, nemoćan da išta učini i promeni, a na drugoj je on u zagrljaju sa Nikolom Ćaćićem posle velike pobede.

Gledajte Dejvis kup uz SBB i EON pakete

Mečeve Srbije na završnici Dejvis kupa mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta (PROMO)

BONUS VIDEO: Novak je u singlu protiv Kazahstana vratio nadu timu Srbije

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar