Novak Đoković i navijačica
Foto: Nova.rs

Ne postoji opcija po kojoj u trenutuku kada Novak završi trening neće videti ogroman broj navijača koji ga čeka, a ponekad ima zaista nestvarno strpljenje u tim situacijama.

Foto: Nova.rs

Đoković je odradio zagrevanje pre meča sa Andrejem Rubljovim u četvrtfinalu Vimbldona, a onda je krenuo put tunela koji ga je vodio u prostor za odmor.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, tu je ujedno i jedno od retkih mesta na kom mogu da ga sačekaju navijači. Među njima su se izdvojila dva lica. Tu je bio jedan navijač koji je pokazao Đokoviću veliki transparent koji je napravio sa likom Novaka i Nikole Tesle, a Đoković mu je oduševljeno potpisao nekoliko predmeta.

Ubrzo nakon toga je usledio i pozdrav sa navijačicom koja je zbog srpkog tenisera napravila tetovažu. Ona je istetovirala „Idemo“ na grudima (tačnije grudnoj kosti) i to ponosno pokazala i Đokoviću. Novak se pozdravio sa njom, potpisao još nekoliko autograma, a onda mirno nastavio dalje.

Foto: Nova.rs

Potrajalo je nekoliko minuta dok Novak nije udovoljio većini, a na kraju su ga ispratili rečima „Srećno danas“.

Srpski teniser je pokazao još jednom da i u super napregnutom rasporedu želi da posveti vreme navijačima i da sa njima razgovara i da ih usreći. Iako je žurio zastao je dovoljno da učini desetine srećnih i proćaskao sa njima.

Navijači su mu pomogli da vrati osmeh na lice pogotovo ti kratki razgovori, a onda je nastavio dalje.

Fotografije tog susreta pogledajte u nastavku.

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Novak Đoković
Foto: Nova.rs
Novak Đoković i navijačica
Foto: Nova.rs
Novak Đoković i navijačica
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO Žene sa Nadalovim maskama provociraju Novaka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar