Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

U subotu je u Parizu bila prava fešta, a upotpunio ju je Novak Đoković.

Foto: Nova.rs

Najpre su tokom dana ragbisti proslavljali titulu, poznati po tome što imaju neobično prisan odnos sa navijačima, a veče je bilo rezervisano za fudbalere Pari Sen Žermena.

Na „Parku prinčeva“ se u loži sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom pojavio i Novak Đoković. Gledao je poraz PSŽ od Klermona sa 3:2 i poslednji meč Lionela Mesija u dresu „svetaca“

PROČITAJTE JOŠ

Nisu prestajali da ga fotografišu dok se on smejao i uživao u razgovoru sa decom koja su bila u loži. Zanimljivo da je „Park prinčeva“ udaljen šest minuta hoda od kompleksa Rolan Garosa, pa Đoković nije propustio priliku da gleda na delu vrhunske fudbalere.

Bio je u društvu Nikolasa Sarkozija, bivšeg predsednika Francuske, i Rudija Gobera, NBA zvezde. Srpski teniser je tako nastavio pravu malu tradiciju da odlazi na mečeve fudbalskih klubova širom Evrope, a ovog puta je bio sa decom.

Bio je to verovatno još jedan od razloga zbog kojih je odlučio da propusti trening u subotu, kako bi sačuvao dodatnu energiju. Đoković u nedelju ne pre 13.00 igra meč osmine finala Rolan Garosa protiv Huana Pabla Variljasa i taj meč se sa nestrpljenjem čeka u Srbiji.

BONUS VIDEO Đoković pobedio Dimitrova u Rimu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar