Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Đoković sjajno raspoložen.

Novak Đoković je spreman za poslednji masters u sezoni u Parizu na kojem brani titulu.

Srpski as je nakon osvajanja turnira u Tel Avivu i Kazahstanu napravio pauzu i sada želi da u velikom stilu završi sezonu.

PROČITAJTE JOŠ

„Jako je važno doći na teren na kom ste se uvek osećali dobro, to je bitno jer je tenis igra sa finim marginama, a to odlučuje ko će dobiti meč. Takođe često odlučuje i kako se osećate mentalno, da li se borite sa svojim unutrašnjim demonima i bitno je kako to utiče na rezultat. Ovde sam se uvek osećao dobro“, istakao je Đoković.

Novak u Pariz dolazi u sjajnoj formi nakon osvajanja dva turnira.

„Igrao sam na Lejver kupu, pobedio u Tel Avivu i Astani, igrao sam sjajan tenis. Gledajući na moje rezultate u dvorani, imao sam zaista mnogo uspeha bilo gde. Potrudiću se da to ostane tako, jer se i dalje dobro osećam. Trenirao sam, još ima nekoliko dana do prvog mečaporučio je osvajač 21 Grend slema.

Podloga će u Parizu biti brža nego inače, što nije oduševilo Đokovića.

„Mislim da je dobra za servere, mislim da oni vole brže uslove. Za nekog ko voli da ostane pozadi i igra sa dosta spina, nije tako, oni vole da je sporije. Nema zlatne formule, da budem iskren. I gledajući sve te godine unazad, bilo je godina kada su bile jako brze, srednje brze, srednje spore ili spore, kao prošle godine. Sada bih rekao da je srednje brza“, zaključio je Đoković.

U prvom kolu turnira u Parizu Novak će biti slovodan, a u drugom ga očekuje duel sa pobednikom meča između Dijega Švarcmana i Maksima Kresija.

BONUS VIDEO Novak Đoković na Sajmu obrazovanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar