Foto: Tanjug / (AP Yazeed Aldhawaihi

Proslavljeni UFC teškaški šampion Frensis Nganu bio je više nego dostojan protivnik Tajsonu Fjuriju.

Borili su se deset rundi u bokserskom ringu, a Nganu je poražen podeljenom odlukom sudija u nezvaničnom meču u Rijadu, iako mnogi smatraju da je trebalo da dobije.

PROČITAJTE JOŠ:

Ako ni zbog čega drugog, a ono zato što je u ranoj fazi borbe bacio na pod Fjurija. Zato je posle okršaja mogao i da se našali na društvenim mrežama.

Podelio je objavu sa pitanjem: „Misliš da možeš da uđeš tek tako u boks i pobediš najboljeg teškaša generacije“, i podelio popularni „mim“ i snimak kada je levicom oborio Fjurija na pod.

Ovaj momenat je deo razloga zbog čega po društvenim mrežama mnogi smatraju da su sudije dodelile Fjuriju pobedu da se boks ne bi obrukao kao disciplina, jer Nganu ipak dolazi iz druge branše borilačkog sveta što je u završnici borbe i pokazao kada je probao da „proda“ protivniku „supermen“ udarac.

Fjuri je odlukom sudija 95:94, 96:93 i 94:95 ostao neporažen, mada se ovaj meč nije vodio kao zvaničan u svakom slučaju.

Kasnije je otkrio i kako je njega Fjuri provocirao pred početak borbe i šta je u tim trenucima pomislio.

„Kad je borba počela, jedna stvar, kad smo se približili i dodirnuli rukavicama, rekao je: hajde da te malo povedem u školu. Ja sam pomislio: ‘A ne dr****jo, nećeš ti mene da školuješ’. To volim, zato sam igrao kad sam ga nokautirao. Na leđima si, profesore! Na leđima si, kako ti ide ta škola, ko koga vodi u školu, jer se meni čini da ja tebe vodim“, rekao je Nganu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Francis Ngannou (@francisngannou)

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar